avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contestatie in anulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contestatie in anulare

Daca se poate depune actiune de contestie in anulare referitor la o hotarare , invocand alte aspecte decat in prima cerere ?
Cel mai recent răspuns: visirin , utilizator 14:50, 22 Iulie 2009
Contestatia in anulkre trebuie sa se fundsamenteze pe motivele strict prevazute de art. 317 sau 318 cod procedura civila,care deigur sunt alte mnotive decit cele invocate in cerere initiala
Vreti sa spuneti ca aveti cereri noi sau ca aveti de administrat alte probe? Raspunsul este NU.
Contesatia in anulare este supusa apelului si recursului?
Hotararea data in constestatie este supusa acelorasi cai de atac ca si hotararea atacata .
Dar daca instanta in pronuntarea deciziei nu atinut cont de toate probele si inscrisurile depuse la dosar sau a dat o interpretare gresita a acestora ? Se poate face contestatie in anulare ?

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare pacurariu maria pacurariu maria Buna tuturor, Am de lamurit 3 aspecte asupra formularii acestei contestatii: 1.Decizia civila data de curtea de apel Alba a fost comunicata cu data postei ... (vezi toată discuția)
Sentinta data in urma unui recurs offefei offefei buna ziua! Ce se mai poate face in urma unei sentinte irevocabile, date in urma unui recurs? Sustin ca am pierdut recursul chiar daca fondul si apelul au fost ... (vezi toată discuția)
Contestatia in anulare trebuie motivata? pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua, Daca formulez contestatia in anulare trebuie sa motivez de la inceput obiectiile sau voi invoca motivele la o urmatoare intampinare? Pe scurt ... (vezi toată discuția)