contestatia in anulare poate fi invocata pt urmatoarele motive :
1. cand procedura de chemare a partii, pt ziua cand s-a judecat pricina nu a fost indeplinita
2. cand hotararea a fost data de judecatori cu calcarea dispozitiilor de ordine publica privitoare la competenta .
faptul ca instanta nu s-a pronuntat asupra unui mijloc de aparare sau asupra unei dovezi administarte, care erau hotaratoare pt dezlegarea pricinii , ar putea constitui un motiv pt recurs, dar nu pt contestatie in anulare
Am facut recurs si acesta mi-a fost respins , pronuntandu-se o decizie , care se pare ca este irevocabila . Pan ala aceasta data nu stiu cum a fost motivata respingerea recursului , deoarece din luna mai si pana acum , judecatoarea nu a reusit sa motiveze respingerea actiunii , a recursului la contestatia in anulare , deci nu stiu care sunt exact motivele . Dosarul se afla tot la judecatoare , care din cate am inteles este in concediu opana la finele lunii august .
Dar sa va fac sa intelegeti mai bine , am facut contestatie in anulare la o hotarare data de judecatorie pentru o executare silita . Contestatia afost respinsa , am facut recurs , a fost admis ca fondat si retrimis spre jucare la judecatorie , aceasta a respins din nou contestatia si eu am facut din nou recurs . Acest din urma recurs mi-a fost respins ca nefondat , dar nu stiu exact care sunt motivele . La aceasta decizie ( care banuiesc cum va fi motivata - fara a se tine cont de probele reale depuse la dosar ) intentionez sa promovez contestatia ina anulare , dar trebuie mai intai sa am decizia .