avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări opc25
                      Utilizator

opc25
                      Utilizator                    

opc25, utilizator
 opc25, utilizator                   
                ~ final discuție ~
 Chestiuta	                   

Buna ziua,
Am depus si eu o cerere de contestatie la executare , nu am platit decat 20 lei pentru ca nu am stiut cat trebuie sa platesc , stiind ca o sa-mi ... (vezi toată discuția)
	                    Chestiuta	                   

Buna ziua,
Am depus si eu o cerere de contestatie la executare , nu am platit decat 20 lei pentru ca nu am stiut cat trebuie sa platesc , stiind ca o sa-mi ... (vezi toată discuția)

elenealina	                   

Puteti sa ma lamuriti care este valoarea taxei de timbru daca vreau sa depun o contestie la executarea silita.Precizez ca suma executarii silite este de 350481 ... (vezi toată discuția)
	                    elenealina	                   

Puteti sa ma lamuriti care este valoarea taxei de timbru daca vreau sa depun o contestie la executarea silita.Precizez ca suma executarii silite este de 350481 ... (vezi toată discuția)

Smarandache	                   

Care este valoarea taxei de timbru judiciar pt. o cerere de suspendare a executarii silite (2.330 lei) si ce inseamna \"pana la solutionarea contestatiei la ... (vezi toată discuția)
	                    Smarandache	                   

Care este valoarea taxei de timbru judiciar pt. o cerere de suspendare a executarii silite (2.330 lei) si ce inseamna \"pana la solutionarea contestatiei la ... (vezi toată discuția)