avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... numar de revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

numar de revisal

Buna ziua,

Am discutat cu un potential angajator si mi-a cerut pentru angajare un numar de revisal. am cerut acest numar fostului angajator si a refuzat sa mi-l dea.

Potentialul angajator insista, desi stiu ca nu e ceva ce se cere in general. cum pot sa fac rost, din alta sursa, de acest numar?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:00, 19 Noiembrie 2015
@freeelis:
REVISAl-ul nu da numere ,ceeace apare dupa transmiterea acestuia este un cod de incarcare.
:

Toate CIM-urile inregistrate si transmise in revisal au numere. Pe fiecare CIM apare nr. de inregistrare in Registrul de evidenta al salariatilor (adica REVISAL), nr. care este dat de angajator in ordinea intocmirii CIM-urilor. Codul de incarcare apare daca transmiterea a fost acceptata si corecta.
Unde s-a scris ca nu au numere acele contracte transmise in REVISAL ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim mebi mebi Dupa o perioada de 3 luni am primit contractul individual de munca care [u][b]nu are specificat numarul de inregistrare in registrul general de evidenta a ... (vezi toată discuția)
Hotararea guvernamentala nr 161/2006 simona.elisa simona.elisa buna ziua, Ce parere aveti de modificarea HG161/2006- CU PRIVIRE LA REGISTRU DE EVIDENTA A SALARIATILOR? eu nu am prea inteles, cei drept sunt la inceput in ... (vezi toată discuția)
Rectificarea datelor din revisal silvercanine silvercanine Buna ziua,cum se procedeaza in cazul in care am transmis revisal cu date eronate? Am preluat o firma si am introdus datele salariatilor dupa contractul ... (vezi toată discuția)