avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... se reface masa credala?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

se reface masa credala?

Am o intrebare feritoare la dosarul numarul 7717/111/2013/a1, asa cum apare el pe portal.just.ro :

Avand in vedere decizia dela ultimul termen (anulează sentinţa şi trimite cauza la aceiaşi instanţă pentru o nouă judecare.) as dori sa stiu daca se va reface masa credala si ce trebuie sa fac pentru a ma inscrie acum in ea?

Cel mai recent răspuns: ContSters364546 , utilizator 14:05, 18 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru judiciar exonerata exonerata Va rog sa ma lamuriti poate fi pus sechestru pe bunurile societatii de catre un executor in conditiile in care am pierdut un proces fata de aceasta persoana ... (vezi toată discuția)
Referitor insolventa/faliment Kaddix Kaddix Buna ziua, In urma cu cateva luni am formulat cerere de deschidere a procedurii de insolventa impotriva unui debitor in baza Legii 85/2006. Aceasta cerere a ... (vezi toată discuția)
Art 36 din lg insolventei ContSters22096 ContSters22096 care este semnificatia exacta a acestui text? va expun pe scurt o speta: 2 soc comerciale sunt in litigiu (pretentii); impotriva societatii parate se ... (vezi toată discuția)