indrecan_cg 
	    	Utilizator

indrecan_cg 
	    	Utilizator	    

Pana acum unde erati incadrati ?
 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

indrecan_cg 
	    	Utilizator

indrecan_cg 
	    	Utilizator	    

indrecan_cg, utilizator
 indrecan_cg, utilizator 	
			 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 valcris	                   

Buna ziua. Avand in vedre faptul ca intr-o firma privata de productie sunt angajati 4 directori si sase persoane care ocupa functii de executie (de ex: ... (vezi toată discuția)
	                    valcris	                   

Buna ziua. Avand in vedre faptul ca intr-o firma privata de productie sunt angajati 4 directori si sase persoane care ocupa functii de executie (de ex: ... (vezi toată discuția)

vladuta gina lenuta	                   

Lucrez ca registrator medical in A.T.I. si nu beneficiez de spor de sectie desi  in  H.G.R. nr.547/04.06.2010 punct B.aliniat 4 beneficiaza de spor mediu de ... (vezi toată discuția)
	                    vladuta gina lenuta	                   

Lucrez ca registrator medical in A.T.I. si nu beneficiez de spor de sectie desi  in  H.G.R. nr.547/04.06.2010 punct B.aliniat 4 beneficiaza de spor mediu de ... (vezi toată discuția)

indrecan_cg	                   

Buna ziua, doresc sa stiu daca eu ca registrator medical in cadrul Comp. Statistica, imi desfasor activitatea in Bloc Operatror ( din aceeasi institutie ) ... (vezi toată discuția)
	                    indrecan_cg	                   

Buna ziua, doresc sa stiu daca eu ca registrator medical in cadrul Comp. Statistica, imi desfasor activitatea in Bloc Operatror ( din aceeasi institutie ) ... (vezi toată discuția)