avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... stabilire salariu ccm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

stabilire salariu ccm

Buna ziua! Intrebarea mea este urmatoarea: In cazul in care la nivelul unei S.C. de stat exista ccm cu grila de salarizare, se pot negocia prin negocieri individuale - act aditional la cim - salarii mai mari decat cele prevazute in acesta grile ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:14, 20 Noiembrie 2015
Daca in grile sunt prevazute salariile minime pentru diferite categorii de personal, atunci se poate acorda salariu mai mare. Daca grila cuprinde mai multe niveluri de salarizare in cadrul aceleiasi categorii de personal, atunci trebuie sa respectati limitele din grille.
Da, se pot negocia salarii mai mari decat cele mentionate in ccm.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocaj in negocere salariala vasianp vasianp Am ajuns aproape de a finaliza procesul negocierii,am primit dosarul cu documentele ce trebuie semanate de catre membrii Comisiei de negociere.In dosar am ... (vezi toată discuția)
Legea dialogului social,negociera ccm samir69 samir69 Buna seara,va rog respectuos sa-mi raspundeti la o mica intrebare.Daca dupa declansarea negocierii CCM la nivel de unitate ,in prima sedinta avuta un sindicat ... (vezi toată discuția)
Salariu pe grila sau nu? robertsega32 robertsega32 Daca intr o unitate exista un contract colectiv de munca care prevede si o grila de salarizare pe clase in functie de studii, profesie etc. poate fi ... (vezi toată discuția)