avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Producator agricol
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Producator agricol

Buna,sunt un fermier agricol care a accesat o masura pt fonduri europene ,in urma caruia am devenit o inireprindere individuala cu codul caen principal 0113,cultivarea legumelor,intrebarea mea este urmatoarea,daca eu doresc in continuare sa-mi inchiriez un spatiu in piata cum sunt considerata producatore agricola sau comercianta.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:14, 20 Noiembrie 2015
Puteti sa faceti asta ca producator dar va vindeti doar produsele proprii.
Cititi legea urmatoare: Potrivit Legii nr. 145/2014, carnetul de comercializare este documentul utilizat de persoana fizica care detine atestat de producator, precum si de sotul/sotia, rudele/afinii de gradul I, dupa caz, pentru exercitarea actului de comert cu ridicata sau comert cu amanuntul a produselor agricole obtinute in ferma/gospodaria proprie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet de comercializare pentru vanzari online Centaphi Centaphi Buna ziua! Pot fi folosite atestatul de producator + carnetul de comercializare pentru vanzari online de legume? Sau pot fi folosite doar in ... (vezi toată discuția)
Primire grau persoane fizice ela1987 ela1987 Buna ziua, Daca o brutarie primeste grau de la personae fizice si acorda in schimb paine trebuie sa solicite atestatul de producator? Trebuie facut stopaj la ... (vezi toată discuția)
Condiții atestat de producător legume Sofiaandrada Sofiaandrada Buna ziua . Pana anul acesta am cultivat legume diversificate pe suprafețe diverse de pana la 500 m însă anul acesta detin toți 500 mp de solar ... (vezi toată discuția)