Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi

Specialiștii de la Deloitte România, Reff & Asociații, Radu Opriș, Biriș Goran și R&R Partners vin la Conferința avocatnet.ro să clarifice probleme des întâlnite în cadrul departamentelor de HR & salarizare ale oricărei companii. Rezervă loc și participă!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Condiții atestat de producător legume
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Condiții atestat de producător legume

Buna ziua .
Pana anul acesta am cultivat legume diversificate pe suprafețe diverse de pana la 500 m însă anul acesta detin toți 500 mp de solar cultivați cu castraveți , dețin atestat de producător și carnet ,
Întrebarea mea este , pot comercializa / livra atât magazinelor mari cât si persoanelor fizice/ sau vânzare cu amănuntul in baza atestatului și a carnetului ?
Va întreb Ptr ca nu știu ce cantitate maxima pot comercializa cu atestatul fără a îmi deschide o firma .
Mulțumesc mult pentru ajutor și aștept cu interes răspunsul Dvs .
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:43, 26 Martie 2019
Pe baza atestatului de producător și carnetului puteti comercializa tot ceea ce ati produs.
Comerț cu produse agricole obținute în propria fermă/gospodărie inseamna potrivit acestei legi comerțul cu ridicata sau comerțul cu amănuntul, care se desfășoară în structuri de vânzare cu locație permanentă sau temporară în teritorii delimitate special amenajate și dotate corespunzător, precum piețe agroalimentare/târguri/piețe ambulante/piețe volante/piețe mixte.
Deci sa vindeti dumneavoastra in aceste locatii nu sa livrati de acasa catre magazinele mari care va vor cere factura si pentru asta trebuie firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Livrare legume de producător agricol catre un sc isabing isabing Buna seara, spuneți-mi vă rog, eu ca producător agricol în ce condiții legale imi pot livra legumele catre sediul unei SC? Este aceeași procedura ca ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat eco21 eco21 o intreprindere individuala care are ca obiect de activitate - cultivarea legumelor- si este la norma de venit, se incadreaza la exceptiile privind utilizarea ... (vezi toată discuția)
Comertul cu amanuntul la targuri AlexandraCiolan AlexandraCiolan Buna ziua. Am deschis un PFA in dorinta de a comercializa bauturi/sucuri naturale obtinute din fructe, momentan doar la targuri, expozitii. Activitatea nu ... (vezi toată discuția)