avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate SALARIILE
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

SALARIILE

Fiecare om primeste un salar convenabil sau neconvenabil.
Ce faceti cu salalariul pe care le primiti?
Il cheltuiti repede sau faceti depuneri la banci?
Sau ...

Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 23:01, 13 Ianuarie 2008
Cu salariul pe care " le primim " trăim de pe o zi pe alta........si asteptăm următorul salar.
Intai dau fuga la bancomat sa-mi iau salariul, apoi fuga pe facturi:intretinere, lunina, telefon etc., apoi ma uit in frigider dupa o margarina, ceva oua , paine, apoi ma uit in portofel si bufez pe calendar cat mai este pana la salar.. urmator s.a.m.d sau unt so weiter, vorba neamtului!!??
Si este vorba de 660 Ron Nett + 150 tichete de masă; Cei cu min. pe economie cum se descurcă oare??????????????? Si sunt multi c.j. bugetari care au min. pe economie.............
+ 150 tichete de masă????????????????
Pe bune? 150 de tichete de masa?
Ce faci cu atatea tichete?
Poate dai la cineva cine are nevoie?

Alte discuții în legătură

Oug 58/28.06.2010-tichete de masa irinuka2005 irinuka2005 Buna ziua Are cineva idee cum se procedeaza? Iteleg ca se considera venit de natura salariala?Se tece pe stat suma? Mersi! (vezi toată discuția)
Admitere master si barou Coici Coici Buna ziua, Sper sa fi nimerit bine cu postarea mea! Am si eu o intrebare, va rog. Anul acesta termin Facultatea de Drept din cadrul unei universitati ... (vezi toată discuția)
Sunt trista... Coici Coici Buna, sunt o studenta aflata pe ultima suta de metri cu Dreptul (dau licenta acum), lucrez la o societate civila de avocati si sunt foarte trista la gandul ca ... (vezi toată discuția)