Buna ziua,
In CM, la sectiunea Date privitoare la activitatea in munca apare completat in mai multe randuri textul:"In perioada ........-........a beneficiat de sporuri conf anexa 3, cap 3, pct 20 din OG 5/94 in suma totala de ..... lei....
Am incercat sa aflu ce contine Ordonanta de urgenta nr 5/1994 dar nu am gasit decat referire la accize,nimic despre legislatia muncii.
In CM se face referire la OG5/1994 de mai multe ori, nu o data, banuiesc ca nu este o greseala de scriere sau de citire. Nu stiu cum sa interpretez, ma poate lamuri cineva?
OG nr.5/1994 se refera la modificarea accizelor la bauturi alcoolice si la tigari de calitate superioara, precum si instituirea de accize la autoturisme de oras cu capacitate cilindrica de peste 1.800 cmc, noi sau rulate .... :-/
Va multumesc pentru raspunsul dvs; daca cititi cu atentie primul meu mesaj, acolo scriam(citez):Am incercat sa aflu ce contine Ordonanta de urgenta nr 5/1994 dar nu am gasit decat referire la accize,nimic despre legislatia muncii.
Cu parere de rau, nu am aflat ceva nou.
Aveti dreptate, este vorba despre OG, citez tot din primul mesaj:"In CM, la sectiunea Date privitoare la activitatea in munca apare completat in mai multe randuri textul:"In perioada ........-........a beneficiat de sporuri conf anexa 3, cap 3, pct 20 din OG 5/94 in suma totala de ..... lei...."
Am gresit, am facut confuzie intre OG si OUG.
Totusi OG5/94 se refera la accize, dupa cum ati observat si dvs, nu vad legatura dintre accize si carnetul meu de munca.
Ajutor pls
Matei Eugen Marius
Pentru recuperarea datoriei in suma de aprox 15000, provenita in urma de prestari de servicii medicale din partea unei institutii publice pentru o societatea ... (vezi toată discuția)