avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
LIVE, ACUM Modificări fiscale: Analiza noilor reguli și implicațiile lor practice
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Crima cu premeditare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Crima cu premeditare

Buna ziua ,in urma cu o saptamina mamei i s-a facut rau ,a fost acasa medicul de familie si a consultat-o recomandind-u-i internare eu am vorbit cu medicul la ora14miercurea ,iar seara la ora 19, 20 mama a murit ,cu 15-20 de minute in urma avorbit cu un vecin,tind sa cred ca nu a murit de batrinete avind 83 de ani,afost inmormintata vineri laora13 ,cum as putea afla adevarul despre decesul mamei ,sau ce mai pot face acum?sint nelinistita va multumesc
Care a fost cauza mortii?
pai asta e problema,nu stiu doar ca a decedat miercuri seara la ora19,20,dupa ce a vorbit cu un vecin ,eu am fost anuntata numai joi dimineata ,stiu ca a fost consultata de medicul de familie si i s-a recomandat internare si eu lucrez in sanatate si cred ca la cauza decesului este scris,stop cardio respirator
De stop cardio respirator decedeaza cam toti aflati la aceasta varsta.

Incercati sa va lamuriti de ce nu s-a facut internarea.
Mai depinde si in ce stare se afla mama dvs. si cat ar fi ajutat efectiv internarea.
E posibil ca internarea sa nu fi ajutat oricum.
Aici e o ecuatie cu mai multe necunoscute: a vrut sau nu mama dvs. sa fie internata? Ca doar nu era sa o interneze cu forta. Au fost dispusi sa o interneze, dar le-a trebuit timp pentru asta si pana atunci ea a murit? Mama dvs. le-a zis ca se simte bine si ca nu mai are nevoie de internare? Au refuzat sa o interneze pentru ca n-aveau ce da la medici si asistente si se temeau ca nu va fi ajutata acolo? Functie de aceste necunoscute se poate demonstra sau nu intentia si eventuala incadrare a faptei sau inactiunii.
Da,aspectul dacă mama dvs. fost sau nu de acord cu o internare este extrem de important.
Ce diagnostic avea de la medicul de familie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport autopsie inml Cherykutza Cherykutza Buna ziua, pe 22.02 mi a murit sotul. A cazut in casa, a venit ambulanta, s au facut manevre de resuscutare cu succes in casa, insa la spital a intrat iar in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sotia mea a decedat pe 09.01.2023 la spitalul elias. ... Hallen Hallen Buna ziua, Sotia mea a decedat pe 09.01.2023 la Spitalul Elias. Certificatul de deces l-am scos pe data de 10.01.2023. Ce trebuie sa intreprind sa pot ... (vezi toată discuția)
Cerere adresata iml pentru eliberare rezultat necroscopie anatomopatologica mary6 mary6 Buna ziua.Mama mea a decedat in urma cu o saptamana,in circumstante si imprejurari suspecte,nu la domiciliul nostru si fara a se simti rau anterior.Mai precis ... (vezi toată discuția)