avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Concurs referent II studii medii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Concurs referent II studii medii

Pentru a participa la un concurs ce se organizeaza pentru ocuparea unui post contractual de referent II , in cadrul Evidentei persoanelor, daca una dintre conditii este "are vechimea in specialitatea studiilor "iar eu am terminat un liceu cu diploma de bacalaureat in profilul Tehnician in activitati economice si am lucrat pe post de vanzatoare dar in contractul de munca nu stiu din ce motiv am fost inregistrata ca REFERENT . E posibil sa mi se respinga dosarul de participare la concurs din acest motiv? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:37, 25 Noiembrie 2015
Din pacate de multe ori se cere aceasta vechime in specialitatea studiilor, pe care multi tineri nu au de unde sa o aduca pe motivul ca dupa terminarea studiilor multi nu se angajeaza pe profilul absolvit intrucat piata muncii nu le da aceasta posibilitate. Daca ati lucrat ca referent s-ar putea sa va ajute acest lucru cu toate ca aveti studii in domeniul economic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara speta este urmatoarea: se organizeaza concurs pentru ... Catalin2906 Catalin2906 Buna seara Speta este urmatoarea: Se organizeaza concurs pentru ocuparea functiei de referent IA (studii medii) in cadrul structurii financiar contabile ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitate poetul poetul va rog sa-mi spuneti si mie daca pentru a participa la un concurs pentru functie publica de referent cls III superior este normal ca doua conditii sa fie ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri craciuneanumariana craciuneanumariana Colega cu care am concurat pentru ocuparea functiei publice de inspector,grad profesional asistent,post pe studii superioare,are la dosar o adeverinta care ... (vezi toată discuția)