avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Castigat proces pe fond, pierdut la curtea de apel - ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Castigat proces pe fond, pierdut la curtea de apel - vreau sa ma adresez CEDO

Am castigat un proces pe fond fara probleme cu dovezi solide ,iar la curtea de apel l-am pierdut modificandu-se hoatarea de pe fond intru totul!Consider ca am fost nedreptatita si vreau sa ma adresez la CEDO!A fost litigiu de munca.Intrebarea mea este unde ma incadrez ca lege,in baza carei legi am fost nedreptatita.Mi se pare absurda aceasta discrepanta intre fond si apel.Nu s-a mai tinut cont de absolut nimic!!!
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 22:36, 24 Noiembrie 2015
Curtea poate fi sesizată printr-o cerere daca pretindeti ca sunteti victimă a unei încălcări, din partea Romaniei , a unui drept fundamental prevazut in Conventie.
Pentru sesizarea Curţii este necesar de a fi respectate anumite condiţii.

Cum poti da statul in judecata la CEDO, daca ti-au fost incalcate drepturile
www.avocatnet.ro/content/art...

Din 2014 se schimba modul de intocmire a unei cereri CEDO. Cum vei putea da statul in judecata incepand de anul viitor?
www.avocatnet.ro/content/art...
Stimat forumist,

Va trebui, în primul rând, să aveți în vedere că Instanța din Srasbourg - CEDO - nu este o instanță de recurs la nivel european. Astfel, câtă vreme nu arătați, cu argumente, încălcarea unui drept protejat de Convenție, nu aveți șanse de admisibilitate a cererii.

Care sunt drepturle încălcate în conctet, dvs ar trebui să știți, noi după ce am putea presupune, oare?

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

C.e.d.o Angela Rauta Angela Rauta Sunt nedreptatita in dosarul nr 1642/277/2008 al judecatoriei Patarlagele pentru ca Tribunalul Buzau a dat o Decizie definitiva si irevocabila pe data de 20 ... (vezi toată discuția)
Recurs pierdut. poate urma cedo? emillius emillius Buna ziua, Fratele meu a pierdut in recurs un proces impotriva unei banci, decizie irevocabila. Se poate adresa CEDO sau mai trebuie atacata aceasta decizie ... (vezi toată discuția)
Dauna morala 100.000 euro accident auto tdrlau tdrlau am fost implicat in 2011 intr un accident auto ca sofer al masinii care a accidentat doua persoane un baiat in varsta de 18 ani si o fetita de 15,in urma ... (vezi toată discuția)