avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Act Aditional la un contract de prestari servicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Act Aditional la un contract de prestari servicii

Va supun atentiei urmatoarea speta:
Doua societati comerciale au incheiat un contract de prestari servicii intretinere lifturi, contract care produce efecte incepand cu data de 01.01.2015.
Anterior incheierii contractului, respectiv in cursul anului 2014, prestatorul a prestat acelasi gen de servicii aceluiasi beneficiar, dar fata ca intre ei sa existe vreun contract.
Ulterior, pentru a avea acoperire legala pentru emiterea facturilor pentru perioada precontractuala, prestatorul propune incheierea unui act aditional la contractul din 2015 prin care partile sa convina ca acest contract sa se aplice si perioadei precontractuale.
Din punctul meu de vedere, o asemenea de constructive juridica este la limita legalitatii intrucat face ca acel contract sa retroactiveze!
Astept pareri avizate pe aceasta tema!
Cel mai recent răspuns: Marian - Cristian Petrea , Consilier juridic 18:23, 24 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional ID CONT STRATEGY SRL ID CONT STRATEGY SRL Buna ziua. Firma la care lucrez de mai bine de 1 an ne plateste pe baza de contract prestari servicii (deci contract incheiat intre 2 persoane juridice). Acum ... (vezi toată discuția)
Incheierea contractelor de prestari servicii intre persoane juridice sub alta forma decat in original ! consultanta2015 consultanta2015 Buna ziua, Va rog sa ne sprijiniti daca se poate prin oferirea unor raspunsuri/clarificari pentru urmatoarea speta: Dorim sa stim daca se poate incheia ... (vezi toată discuția)
Oferta training liliigretz liliigretz Buna ziua, Problema mea este ca am semnat un contract de prestari servicii cu o firma de recrutare personal pt locuri de munca. CV-ul a fost pentru ... (vezi toată discuția)