avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Prima casa
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Prima casa

Buna seara! Am cumparat o casa prin programul "Prima casa", care nu era bransata la reteaua de gaze.Am ajuns pana in punctul in care mi s-a cerut si aviz de la banca. Banca a zis ca-mi trebuie si avizul lor, dar mai intai aviz de la FNGIMM. Am sunat la ei si au zis ca trebuie sa fac o adresa catre Ministerul de Finante.
Ma poate ajuta cineva cu un model? Habar nu am cum tre sa arate, cui sa ma adresez etc. De la FNGIMM mi-au zis doar adresa la care sa o trimit. De la banca, nicio informatie, doar sa intru sa caut pe net :(

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament luat prin programul prima casa euggen23 euggen23 Buna ziua tuturor, am o nelamurire in caz ca ma pueti ajuta. Prin februarie-martie 2010 am cumparat un apartament prin prima casa, iar acum as ... (vezi toată discuția)
Vanzare prima casa dupa 5 ani Kroe Kroe Buna ziua De 2 luni ma chinui sa obtin acorduri in vederea vanzarii unei garsoniere obtinute prin programul Prima Casa, in ianuarie 2010. Dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Ajutor! Daci334 Daci334 S.C. Apa Prod SRL, ne-a aprobat proiectul si avizul tehnic de executie pt apa si canalizare, am platit toate taxele solicitate de acesta firma, dupa care am ... (vezi toată discuția)