avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Costuri actionare in instanta rau platnici intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Costuri actionare in instanta rau platnici intretinere

Buna ziua,

Locuiesc intr-un bloc in care cel putin 3 proprietari au datorii la intretinere mai mari de 5000 de lei/fiecare. Ca urmare a acestor datorii, au fost sistate apa calda si caldura in tot blocul. Stiu ca exista o procedura de actionare in instanta a proprietarilor rau platnici de catre asociatia de proprietari.

Intrebarea mea este: care sunt costurile pe care asociatia de proprietari trebuie sa le suporte pentru a actiona in instanta proprietarii cu datorii?

Multumesc,
Andra R
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 19:52, 1 Decembrie 2015
Pai de unde se ia bani pentru a plati avocatu si ce mai trebuie, s au astepta sa se termine procesul si incaseaza banii ?
Bani se iau din casierie sau din contul bancar asa cum se iau bani pentriu a plati apa, salariile, o reparatie....
Cand se vor recupera acesti bani, in urma hotararii judecatoresti sau a executarii, asociatia incaseaza acesti bani in casa sau contul bancar si asa rezolva problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare datorii luis29 luis29 Buna ziua, Am si eu doua intrebari daca se poate sa-mi raspundeti: 1. as vrea sa stiu daca o persoana este datoare la asociatia de propietari iar asociatia ... (vezi toată discuția)
Reprezentare asociatie impotriva rau-platnicilor in instanta HoratiuBoldor HoratiuBoldor Mai poate reprezenta presedintele Asociatia in instanta impotriva rau-platnicilor, conform art. 31 din Legea nr. 230/2007, \\"Preşedintele asociaţiei de ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani in cazul in care s-au demarat actiunile de judecata AlainCostea AlainCostea Buna ziua, In cazul urmator: - un proprietar nu si-a platit inretinerea timp de 6 luni - au fost demarate actiunile de judecata - a venit si a platit ... (vezi toată discuția)