Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1861 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Împreună cu 10 specialiști de la EY România, KMPG România, Viboal FindEx și Dobrinescu Dobrev discutăm despre: TVA în comerțul electronic, SAF-T, analiza de risc fiscal etc. Rezervă loc și participă!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pierdere card de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pierdere card de sanatate

am pierdut cardul de sanatate...ce pot facee? cui sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:16, 28 Noiembrie 2015
Eliberarea cardului duplicat, in caz de pierdere / furt / deteriorare se face in baza unei cereri,la care se va atasa copie dupa actul de identitate si a dovezii platii contravalorii cardului.

Cererea se va depune la Casa de Asigurari de Sanatate de care apartineti.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Noiembrie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de sanatate Alinapo Alinapo Buna ziua. Am pierdut cardul de sanatate si am mers la CAS Dolj pentru a cere un alt card. Raspunsul dat de cei de la CAS a fost ca nu pot sa emita un alt card ... (vezi toată discuția)
Card sanatate Elena Elena Elena Elena Cum pot schimba, (ce documente si ce taxa) un card de sanatate care s-a deteriorat (i-a sarit cipul) si nu mai poate fi folosit. Multumesc mult! (vezi toată discuția)
Card sanatate nimenea nimenea Buna ziua! Va rog daca poate cineva sa mi raspunda la urmatoarea intrebare: De curand m am casatorit si prin casatorie mi am schimbat doar numele. Cardul de ... (vezi toată discuția)