avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi
LIVE, ACUM (128 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... viza cfp
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

viza cfp

Un angajat care are dreptul sa aplice viza cfp si este remunerat pentru acest lucru (in fisa postului sunt specificate operatiunile si conditiile in care acorda), refuza sa mai faca acest lucru, pe motiv ca este riscant. Poate sa ia el aceasta decizie ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:22, 2 Decembrie 2015
Poate solicita schimbarea acelor atributii legate de viza CFP.
Refuzul trebuie justificat
sau semneaza cu obiectii
Nu este vorba despre refuz, ci despre renuntarea la aceste atributii.

Referitor la solicitarea dvs in sensul schimbarii acestor atributii, va pot spune ca angajatorul nu are obligatia sa dea curs acestei solicitari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost numita sa pun viza cfp pe acte, la inceput ... alina_gorgan alina_gorgan Buna ziua, am fost numita sa pun viza CFP pe acte, la inceput am fost deacord pt ca mi s-a spus ca o sa pun viza doar cand dau concediu, dar in scurt timp ... (vezi toată discuția)
Care sunt persoanele care trebuie sa semneze un c.i.m., pentru angajator ? muraruelena muraruelena care sunt persoanele care trebuie sa semneze un C.I.M., pentru angajator ? - inafara de directorul /managerul institutiei, mai trebuie sa semneze salariatul ... (vezi toată discuția)
Activitatea cfpp gina68 gina68 Ca filiala fara personalitate juridica, a unei institutii publice, putem adauga ca atributii in fisa postului sefului biroului financiar contabilitate ... (vezi toată discuția)