avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1246 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am fost numita sa pun viza CFP pe acte, la inceput ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am fost numita sa pun viza CFP pe acte, la inceput ...

Buna ziua, am fost numita sa pun viza CFP pe acte, la inceput am fost deacord pt ca mi s-a spus ca o sa pun viza doar cand dau concediu, dar in scurt timp totul s-a schimbat fiind pusa sa pun viza pe toate actele permanent, ori eu nu doresc sa imi asum aceasta atributie, Doresc sa stiu care sunt caile legale prin care sa renunt la aceasta decizia a conducerii,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 03:33, 15 Octombrie 2025
Poate solicita , in scris, schimbarea acelor atributii legate de viza CFP, dar trebuie sa stiti ca, angajatorul nu are obligatia sa dea curs acestei solicitari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza cfp croberta croberta Un angajat care are dreptul sa aplice viza cfp si este remunerat pentru acest lucru (in fisa postului sunt specificate operatiunile si conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Angajatul poate refuza atribuțiile ? oanaportar oanaportar Bună dimineața ! Vă rugăm frumos să ne ajutați cu câteva răspunsuri cu privire la următoarea situație: - angajatul de la Resurse Umane pune viza ... (vezi toată discuția)
Viza cfp MA_Milex MA_Milex Buna ziua! Am o experienta in domeniul contabil – privat de 14 ani, am terminat liceul economic cu diploma de contabil – statistician, Facultatea de ... (vezi toată discuția)