avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita imobil persoana juridica.
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita imobil persoana juridica.

Buna ziua! O persoana fizica este beneficiara unei creante atat impotriva unei firme cat si a actionarului ei, ca persoana fizica (in solidar) . S-a deschis procedura de executare silita si se solicita vanzarea la licitatie a spatiului comercial al firmei. Acest spatiu nu are intabularea in cartea funciara efectuata. Cum procedeaza executorul judecatoresc in acest sens? Actionarul nu o intocmeste de buna voie. Multumesc
Cel mai recent răspuns: CIPTUNING , utilizator 17:57, 3 Decembrie 2015
Executorul primește onorariu pentru a finaliza executarea silită. Pentru a-și justifica onorariul trebuie să știe ce să facă în această speță. Este treaba lui, ȘI TREABA LUI.
Ma interesa in mod expres daca lipsa acestei proceduri de intabulare impiedica executarea imobilului respectiv, pentru ca executorul a trimis persoana care a iesit din societate (si care este creditoarea in acest caz) sa intocmeasca aceasta intabulare, dar aceasta nu mai are calitatea de asociat in firma si, implicit, dreptul de a intocmi aceasta procedura.
In mod normal nu cred ca poate fi impiedicata executarea dar nu am gasit informatie in acest sens.
Am intrebat in ideea ca dc exista o procedura de urmat iar executorul nu o uzeaza sau nu o cunoaste, sa vad cat de oportuna este schimbarea acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli executare silita ContSters429609 ContSters429609 de ce e nevoie de avocat intr-o executare silita ?Ce atributiuni are si ce acte intocmeste pt a justifica onorariul avand in vedere ca debitorul nu contesta ... (vezi toată discuția)
Ma poate ajuta cineva? indii indii Buna ziua. Ma poate ajuta cineva cu un material privind procedura executarii silite in cazul mai multor codebitori - persoane fizice-care raspund in solidar si ... (vezi toată discuția)
Am adjudecat la licitație un imobil executat silit, locuit de rude ale fostului proprietar. cum pot intra în posesie dacă ei nu vor să-l elibereze? lala21 lala21 Bună ziua,am cumpărat un apartament la licitație, am toate actele, dar cine locuiește acolo nu vrea sa părăsească apartamentul(nu sunt foștii ... (vezi toată discuția)