avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita, recuperare sulta si cheltuieli de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita, recuperare sulta si cheltuieli de executare

Buna ziua,am avut un proces de partaj din care rezulta o plata de sulta pentru egalizare de loturi ,cealalta parte a facut apel pe care la si pierdut.Eu am apelat la un executor pt recuperare debit si punere in posesie ,nu am putut sa ma inteleg cu cealalta parte pe cale amiabila.Ce sanse am sa-mi recuperez sulta si cheltuielile de executare.
Cel mai recent răspuns: nedelcu81 , utilizator 10:39, 7 Decembrie 2015
Dacă debitorul obligației are bunuri sau venituri, aveți șanse . Cum titlul este o hotârăre partaj, atunci sigur are bunuri în posesie. Dacă aveți o creanță de peste 10,000 lei pot fi executate silit chiar bunurile partajate.
va multumesc ,are debit 9160 lei si chelt executare 4051 lei astea doua se aduna si se considerea debit de peste 10.000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie executare silita cheltuieli de judecata- plata esalonata Adrianflorina81 Adrianflorina81 am primit o somatie pentru o executare silita a unor cheltuieli de judecata, sunt de acord sa le platesc dar nu am de unde toata suma in intregime in valoare ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoareasca fara punere in posesie matei777 matei777 As dori sa stiu daca acum 20 de ani, a fost data o hotarare judecatoareasca definitiva prin nerecurare, insa, fara punere in posesie, ce se intampla? Acea ... (vezi toată discuția)
Urgent - ajutor elena87 elena87 Buna ziua zilele trecute am primit o somatie si un proces verbal de cheltuieli de executareunde apar sume fabuloase - la o sulta de 10.000 lei - onorariu si ... (vezi toată discuția)