avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... TVA asigurari RCA auto in 2016
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

TVA asigurari RCA auto in 2016

Cei de la asigurari mi-au spus ca asigurarea nu contine TVA si deci pretul nu este dependent de valoarea TVA .
Este corect ? Toate asigurarile nu au TVA ?
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 18:15, 7 Decembrie 2015
Da, asa este.
Primele de asigurare, indiferent de tipul ei, nu sunt purtatoare de TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoare dauna totala cu tva sau fara? Gabriel.BRD Gabriel.BRD Buna ziua, Apelez la dumneavoastra pentru a afla un argument cu trimitere catre un articol de lege daca este posibil, care sa sustina luarea in calcul a ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Din cate stiu eu pentru o asigurare RCA auto nu se emite factura...Corect? Prin urmare plata se inregistreaza direct pe cheltuiala. Ce se intampla ... (vezi toată discuția)
Polita rca Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti si mie, pe polita RCA fata de chianta emisa este scrisa valoarea fara TVA sau cu TVA? Multumesc! (vezi toată discuția)