avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce trebuie sa fac daca un ''patron'' de service auto ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce trebuie sa fac daca un ''patron'' de service auto m-a amenintat ca ma bate si m-a injurat

Buna seara, va rog sa ma ajutati nu stiu ce sa fac... am fost la un service auto autorizat sa schimb kit ambreiaj ei m-au sfatuit ca e mai bine sa al iau din dezmembrari (DE LA EI ) ca e original si eu am acceptat cu garantie 6 luni masina nu a fost reparata bine ...(pt.cine stie... se aude rulmentul presiune cand calci ambreiajul) am sunat la ei le-am spus problema si de atunci patronu a inceput sa vorbeasca urat...
Azi am dus masina inapoi in service adevarat era si din vina masini mai avea ceva defect(pompa ambreiaj) am stat 3 ore in curte si nu ma baga nimeni in seama am fost la patron in birou si iam zis ca stau degeaba si ma tot ocolesc angajatii si el a inceput sa ma injure si sa ma ameninte ca ma calca in picioare ca sunt la el in curte si el face legea ce trebuie sa fac in cazul???
Cel mai recent răspuns: alexbujie , utilizator 13:21, 10 Decembrie 2015
Domnu Bujie ambreiajul sh a fost scos din gestiune?,cereti organelor sa verifice daca acel subansambu a fost bagat in magazie cu forme si valoare si scos din gestiunea serviceului pe masina dumnevoastra si cu ce valoare?.
Dle, ne-ati relatat aici o situatie. Adevarul e pe undeva la mijloc, probabil. Si, tot probabil, cei de la service v-au sugerat sa inlocuiti si pompa defecta, care afecteaza functionarea, dar dvs ati ales varianta inlocuirii doar ce era urgent/ cam asa fac unii posesori de masina. Sa stiti ca nici patronii de service nu sunt de capul lor, nu sunt inconstienti sa-si riste libertatea, afacerea ,mai ales pentru asemenea reparatii, unde e vorba de siguranta in trafic. Dar, desigur, este dreptul dvs sa va adresati ANPC, pt nemultumirea dvs.
Cat despre comportamentul dvs, cu scuza de rigoare, nu pareti prea dispus unui dialog. Dvs voiati o ”plata”, o razbunare, de aceea ati sunat la ”112 ”..!!!??! Un fel de ”Bau-Bau”, nu-i asa ??
De ce ? V-ati simtit viata in pericol? V-au legat, v-au privat de libertate si drepturi cei de la service ?? Era o amenintare iminenta care sa va puna viata in pericol??
Sigur NU. Si atunci, de ce ati sunat la serviciul de urgenta ?? Cineva care chiar avea nevoie, probabil ca a asteptat mai mult, pt ca dvs nu va puteti gestiona o situatie, ca un om matur. Si a costat bani interventia, pe contribuabili i-a costat. Pe buna dreptate va putea da amenda. V-am scris aici, poate citind veti sti in ce situatii folosim serviciul de urgente, iar data viitoare va a fi jena sa faceti asta pt.situatii personale, altele decat cele ce intra in atributiile acestui serviciu.
de ce credeti dumneavoastra ca nu sunt dispus unui dialog si ca doar vroiam sa ai fac rau acelui patron? daca dumneavoastra duceti masina intr-un service si sunteti tratat urat si va injura si va ameninta ce faceti? si da eu m-am simtit in pericol pentru ca era foarte agresiv...
nu vreau banii sau altceva de la acel patron
sa nu ma intelegeti gresit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Service auto autorizat rar refuza sa verifice/repare pe garantie Catalin_George Catalin_George In data de 15 iulie 2020 am schimbat kit ambreiaj + volanta la un service auto autorizat RAR din Bucuresti, cost aprox. 5000 lei. Imediat dupa preluarea ... (vezi toată discuția)
Probleme service auto emildr emildr Buna ziua , Am si eu o problmena cu un service auto , mai exact : In urma cu o luna am avut un accident auto minor (eu pagubit) am primit RCA am facut ... (vezi toată discuția)