avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cupon nominativ de privatizare cu valoare de 975000 lei
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cupon nominativ de privatizare cu valoare de 975000 lei

acum dpua zile am gasit un cupon nominativ de privatizare cu valoare nominala de 975.000 lei. am sunat la Depozitarul Central primind raspunsul "nu mai sunt valabile". cuponul este al mamei mele. si-au pierdut valabilitatea?
va multumesc

Alte discuții în legătură

Cupon privatizare carmen33 carmen33 detin un cupon de privatizare nominativ cu valoare mare..nu a ost depus , va rog daca cineva stie ca ar tb sa fac , daca se mai poate valorifica , astept ... (vezi toată discuția)
Certificat de proprietate cic_2010 cic_2010 Sunt detinatoarea unui cupon nominativ de privatizare cu valoare nominala de ... lei si a 5 certificate de proprietate. Cum as putea sa stiu daca au vreo ... (vezi toată discuția)
In legatura cu despagubirea proprietatii - actiuni Tudor Popazu Tudor Popazu in conditiile in care doresc instrainareaactiunilor sau depunerea acestora catre o companie care imi poate da un numerar avantajos ,se poate unde trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)