avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lovirea unui cadru didactic
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lovirea unui cadru didactic

Buna ziua,

Anul trecut o profesoara mi-a lasat copilul sa plece de la cursuri nesupravegheat,ffind in pericol pe strada. Cel mic avand aproape 6 ani. Desi am facut sesizari aceasta nu a patit nimic. Nu mi-a audiat martori prpusi. Cu alte cuvinte ei au considerat ca daca a ajuns intreg si nevatamat acasa ce conteaza ca a mers singur pe strada.
Intr-o zi am vazut-o pe strada pe aceea d-na, mi-am adus aminte ce a facut, si i-am dat o palma. Acum a adus o inregistrare video ca proba si ma acuza de lovire.
I-am dat doar o palma si mi-am vazut de drum fara sa-i zic nimic. Nici nu se compara cu suferinta pe care mi-a pricinuit-o. Acum sunt chemata la politie pt audiere.
Ce mi se poate intampla? Ma puteti ajuta cu un sfat va rog.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:01, 12 Decembrie 2015
copiii de nici 6 ani nu au ce cauta neinsotiti pe strada! in orice alta tara mai din vest, invatatoarea ar fi suportat consecintele. nu spune nimeni ca trebuia sa lase 24 de copii ca sa il duca pe unul acasa, insa ii putea chema unul dintre parinti la scoala. la politie eu va sfatuiesc sa spuneti exact ce s-a intamplat. pentru o palma nu va baga nimeni la inchisoare.
~ Conținut șters la cerere ~
:offtopic: Subiectul este "lovirea unui cadru didactic". Am rugamintea sa postati numai in legatura cu acest subiect. Nu se dezbat "raspunderea scolii sau probleme de educatie". Raspunsuri care n-au legatura cu subiectul vor fi sterse ca fiind "offtopic". Multumesc
cris0811 a scris:

la politie eu va sfatuiesc sa spuneti exact ce s-a intamplat. pentru o palma nu va baga nimeni la inchisoare.


Nu o bagă nimeni la închisoare, dar îi poate păta cazierul. Încălcarea legii de către o persoană nu poate fi un argument pentru încălcarea legii de către o altă persoană. Țineți cont de opiniile utilizatorilor care vă sfătuiesc să încercați să vă împăcați.
impacatul nu o scuteste de vizita la politie! si nici de declararea adevarului ;). daca citeai tot post-ul, ai fi vazut doamna se gandeste sa minta putin, ca doar pe filmare nu se vede palma, ci cum trec una pe langa alta. sfatul meu a fost de bun simt.

Alte discuții în legătură

Urgent carmensitta carmensitta Am si eu o problema sotul meu a aparat copilul batut de un alt baiat de 12 ani luandu-l pe acela de urechi si despartindu-i, iar eu au venit la usa cu 3 ... (vezi toată discuția)
Cum se incadreaza fapta si ce-ar trebui sa faca andr33apn andr33apn Buna ziua, O colega a fost enervata de un copil pana la maxim si l-a palmuit (palme in urma carora i-a lasat o zgarietura).Parintii acsetuia au scos copilului ... (vezi toată discuția)
Lovire si alte violente E7890r E7890r Buna sara. In primul rand , eu sunt minor si am varsta de 17 ani . Ieri in jurul orei 14:15 mergeam pe strada cu prietena mea , si am trecut pe langa un grup ... (vezi toată discuția)