avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PROGRAMUL RABLA 2016
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PROGRAMUL RABLA 2016

Stie cineva ce acte sunt necesare pentru rabla 2016? Eu am doua masini, mi le-au distrus la Remat, pot obtine 13000 de lei pe amandoua? Pot obtine 2 vouchere a cate 6500 de lei fiecare si sa cumpar 2 masini noi? Sau cu unul din vouchere nu pot cumpara o masina noua prin programul rabla 2016? Si atunci ce sa fac: sa vand un voucher de 6500 de lei altei persoane care vrea sa-si cumpere o masina noua, si sa-mi dea acea persoana 6500 de lei pe el?
Cel mai recent răspuns: Hamarsold1234 , utilizator 16:35, 15 Decembrie 2015
Avand in vedere ca banii adunati in fondul pentru mediu probabil vor avea in 2016 o alta destinatie decat actiuni pro mediu (an electoral - cheltuiala mare), este posibil ca acest program sa nu mai existe in 2016. Oricum nu puteti obtine vouchere pentru masini pe care deja le-ati distrus.
Pai de ce nu se pun obtine vouchere pe masini deja distruse?
Pai de ce nu se pot obtine vouchere pe masini deja distruse ?
Pai vouchere sa dau doar in cadrul programului Rabla. Si ca orice program are o data de inceput si o data de sfarsit. Ce se petrece in afara acestui interval nu conteaza.
Pai daca am distrus la Remat, 2 masini, pentru 2016 pot sa ma inscriu cu ele la Rabla ? Si am inteles ca se dau 2 vouchere a cate 6500 de lei fiecare, dar cu unul pot sa-mi cumpar masina noua, si se scade din pretul ei 6500 de lei sau chiar mai mult, dar cu al doilea voucher nu pot sa cumpar a doua masina, si cred ca trebuie sa-l vand cuiva care vrea sa-si cumpere o masina noua, sa-l vand cu 6500 de lei. Voucherele se pot vinde ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri valorice "rabla" - pot cumpara orice? teleman teleman a,m si eu o itrebare in legatura cu bonurile valorice care se dau pt rabla.este adevarat ca dak dai masina la rabla incepand de la 1 ianuarie 2010 iti da un ... (vezi toată discuția)
Impozit venit/declaratie unica IordacheClaudiaElena IordacheClaudiaElena Am predat o masina veche la Remat, prin programul rabla. Pe langa suma modica primita de la Remat pe fierul vechi, am primit o suma (in vouchere) de la buget ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unui vaucher rabla complet GEO GEO GEO GEO GEO GEO buna ziua va rog mult ,o expunere scurta si clara la urmatoarea intrebare: care este ordinea etapelor ce trebuie urmate pentru a obtine un vaucher rabla ... (vezi toată discuția)