avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Cotă de impozitare de 3% + 1540 lei
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Cotă de impozitare de 3% + 1540 lei

cotă de impozitare de 3% + 1540 lei, intra in vigoare de la 1 ianuarie 2016 pentru microintreprinderile fara angajati?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:12, 11 Decembrie 2015
De la 01/01/2015 o microintreprindere plateste 3% daca nu are niciun salariat, 2% daca are un salariat si 1% daca are 2 sau mai multi salariati.
Puteti citi alte detalii la adresa www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit microintreprindere 2015 vs 2016 Sorin Sorin Sorin Sorin Buna seara, Incerc sa inteleg modul de impozitare pentru microintreprinderi insa sunt inca in ceata. Vreau sa imi spuneti cotele de impozitare pentru 2015 si ... (vezi toată discuția)
Procent la impozitul microintreprindere florin444 florin444 Buna ziua,as dori sa stiu care este,din 2016,cota de impozitare pentru o microntreprindere cu o activitate de peste 3 ani,care are 9 angajati cu cim si norma ... (vezi toată discuția)
Impozitul 3% pt imm in 2010? viopopa1 viopopa1 Doresc sa stiu daca a fost prelungita legea privind plata impozitului pe venit (3%) si in anul 2010? Nu am gasit nicaieri oug prin care ramine in vigoare ... (vezi toată discuția)