avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contraventie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contraventie

Buna seara,
Am si eu o intrebare. In data de 11/12, m-am trezit cu doi membrii ai politiei locale , la usa apartamentului meu, pe motiv ca au avut o reclamatie ca fac zgomot si ca deranjez vecinii. A mai mentionat ca a venit si in urma cu doua zile, dar ca nu le-am raspuns (atunci nici nu eram acasa, eram plecata din localitate). Mi-a cerut datele, i le-am dat , iar dansul le-a scris pe o agenta si a zis ca daca mai au vreo reclamatie o sa imi trimita amenda. Mentionez ca eu dormeam la ora venirii politiei , fiind trezita de acestia. In caz ca imi vine vreo amenda , o pot contesta si cum?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Ajutor - vecinii imi reclama sistematic tatal ca taie lemne in pivnita si nu in curte diabara diabara Buna seara tuturor. Am si eu nevoie de putin ajutor. Locuiesc cu parintii mei la casa particulara, curte comuna cu alti 5 vecini. Pivnitele sunt situate ... (vezi toată discuția)
Buna dimineața! probleme cu vecinii!!! de 3 ani m-am mutat într-un ... florinpetroi florinpetroi Buna dimineața! Probleme cu vecinii!!! De 3 ani m-am mutat într-un alt apartament. Din prima seara dupa (semnarea actelor) când am fost sa inspectam ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice racfm racfm Am si eu o problema cu Jandarmeria ... Am un vecin , care la orice sunet, putin mai tare , cheama jandarmeria ( el locuieste in blocul de alaturi , iar ... (vezi toată discuția)