Buna seara, am facut rezervarea la un apartament pe care vreau sa il iau cu prima casa, dar m-am rasgandit si nu mai vreau sa il iau , cum as putea sa primesc bani inapoi? antecontractul nu l-am facut inca.
Va multumesc
Daca ati facut contract de rezervare vedeti ce scrie in el. Daca ati dat banii fara niciun act intocmit incercati sa recuperati banii de la cei care au facut rezervarea daca nu toti macar o parte din ei...si altadata fiti mai diligent si nu dati banii aiurea.
In contractul de rezervare scrie ca se pierd bani daca nu mai vreau sa semnez antecontractul.
Dar am auzit ca in antecontrac se poate scrie ca in caz ca banca nu imi acorda toata suma de care am nevoie pot sa primesc bani inapoi.
Intreb deoarece mi-a scazut salariul si nu o sa mai primesc suma de care am nevoie.
Va multumesc
Contractul de rezervare e una adica are ca obiect pur si simplu rezervarea iar antecontractul e alta si are alt obiect obligatia de a cumpara. Cele doua contracte nu se confunda. Asa ca ...nu aveti decat pe cale amiabila sa incercati sa recuperati ceva desi ati semnat....