avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Angajare zilieri pe pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Angajare zilieri pe pfa

Buna dimineata. Vreau sa angajez zilieri in activitatea de curatenie si intretinere cladiri,etc., cod caen 8121. Am citit Legea 52/2011 privind angajarea de zilieri si la Art. 11, alineatul, (2) Activităţile de manipulare mărfuri şi activităţile de curăţenie şi întreţinere se prestează numai în domeniile de activitate prevăzute la alin. (1), alineat care m-a bagat in ceata...!
In concluzie, ca PFA , am dreptul sa angajez zilieri in acest domeniu de activitate?
Multumesc mult si o zi excelenta va doresc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:53, 17 Decembrie 2015
Nu puteti angaja zilieri , decat daca detineti un cod CAEN din cele mentionate in art.11 din Legea 52/2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zilieri marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca mai am voie sa angajez ca zilier pentru activitati de intretinere si curatenie? (vezi toată discuția)
Conventia civila Laszlo Ecaterina Laszlo Ecaterina As dori sa angajez un instalator la o societate de turism cod caen 5510 pentru mici reparatii.Pot sa ma folosesc de Conventia civila fara sa-i fac contract de ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii serbananca2000 serbananca2000 Daca am o societate a carei activitate principala: Cod CAEN 7311- activitati ale agentiilor de publicitate, si am incheiate contracte de prestari servicii cu ... (vezi toată discuția)