Buna ziua,
Am fost depistat in trafic cu alcoolemie, mi s-au recoltat probe, iar acum astept rezultate de la retroactiv, care nu mai apar.
Problema mea este ca astept de luni bune, si tot sun la politist si imi zice ca mai e putin si ajung, si nimic, iar in Ianuarie trebuie sa plec 4 luni din tara. Este vreo posibilitate sa cer o amanare de audiere la politistul de caz in situatia in care apar rezultatele?
PS: Am inteles ca MAI plateste acum rezultatele, dar pe unul din forumuri am citit ca un baiat a platit totusi el retroactivul si au iesit rezultatele mai repede de acolo. Este adevarat?
Nu confundati rezultatul probelor biologice cu calculul retroactiv. Puteti solicita calcularea retroactiva a alcoolemiei dupa ce primiti rezultatul la probele biologice.
au venit acelea, acum vorbesc de calcul retroactiv, si de vreo 5 luni, nimic...acum ca e decembrie, nu mai trag nici o speranta luna asta, si cam intru in panica pentru ca trebuie sa plec, dar nici nu vreau sa fac vreo boacana si sa ma trezesc ca ma cheama la audiere si eu sunt prin lume plecat si nu am cum sa vin in momentul acela
si in caz ca nu este gata? pe mine ma intereseaza daca pot sa aman audierea cu politistul, trebuie sa fac o cerere scrisa, sa sun doar? sau nu se poate si trebuie sa renunt la totul si sa stau cuminte pana ma suna...
iar in caz ca este gata....pot sa o platesc eu? sau trebuie sa astept sa plateasca mai?
Nu va obliga nimeni in calitate de suspect sa dati declaratii, va puteti prevala de dreptul la tacere daca asa considerati.
De platit expertiza, o plateste cine a cerut, daca ati convenit sa o platiti dvs, este altceva.