avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal, alcool la volan
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal, alcool la volan

Buna ziua,
Am fost depistat in trafic cu alcoolemie, mi s-au recoltat probe, iar acum astept rezultate de la retroactiv, care nu mai apar.
Problema mea este ca astept de luni bune, si tot sun la politist si imi zice ca mai e putin si ajung, si nimic, iar in Ianuarie trebuie sa plec 4 luni din tara. Este vreo posibilitate sa cer o amanare de audiere la politistul de caz in situatia in care apar rezultatele?

PS: Am inteles ca MAI plateste acum rezultatele, dar pe unul din forumuri am citit ca un baiat a platit totusi el retroactivul si au iesit rezultatele mai repede de acolo. Este adevarat?
Cel mai recent răspuns: mariusaa , utilizator 09:03, 14 Ianuarie 2016
Este acolo si sunt gata, doar ca nu sunt ridicate. Din discutiile dumneavoastra, mai ies retroactive din IML?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luat permis pentru alcool! lidicut lidicut Daca mi se retine permisul pentru alcool,in etilotest a iesit pesate o,4,nu este un termen pana cand trebuie sa primesc un raspuns? (vezi toată discuția)
Alcool la volan, consecinte alexcris alexcris am fost oprit de politie si am fost depistat cu o concentratie de alcool de 0,47% in aerul expirat si am fost dus la INML pentru probe biologice. Inrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost prins de către poliție cu alcoolemia de ... gabrielrzv7 gabrielrzv7 Buna ziua, am fost prins de către poliție cu alcoolemia de 0.41 in aerul expirat, rezultatele la recoltarea probelor biologice fiind de 0.94 și 0.77 . ... (vezi toată discuția)