avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... diploma umf balneofiziokinetoterapie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

diploma umf balneofiziokinetoterapie

Sunt absolvent in anul 2010 al sectiei de Balneofiziokinetoterapie si recuperare din cadrul UMF Cluj-Napoca.
De la DSP mi s-a eliberat un certificat de libera practica pentru a profesa in domeniul balneofiziokinetoterapie si recuperare.
Am incercat in nenumarate randuri sa ma inscriu la concursuri pentru postul de kinetoterapeut in sistemul public de sanatate, dar de fiecare data am primit raspuns (scris) ca nu pot participa la concurs deoarece "functiile de kinetoterapeut si licentiat in balneofiziokinetoterapie si recuperare sunt doua functii distincte, avand COR diferit".
Avand in vedere faptul ca la punctul 6.2 al suplimentului la diploma se stipuleaza explicit conferirea dreptului “de a ocupa posturi de studii superioare de licenta in sectorul de stat si privat” iar competentele dobandite in urma programului de studii mentionate explicit la punctul 4.2 al suplimentului la diploma dovedesc compatibilitatea cu exercitarea profesiei de kinetoterapeut de ce totusi acest refuz in sistemul de stat pentru a accepta participarea la concurs a absolventilor UMF din promotiile de pana in 2013?
Mentionez ca am trimis cerere catre UMF pentru a obtine o explicatie a situatiei mai sus mentionate dar nu am primit nici un raspuns.
Va rog sa ma sfatuiti pe ce cale s-ar putea rezolva aceasta situatie astfel incat sa pot profesa ca si kinetoterapeut in sistemul de stat.

Alte discuții în legătură

Nerecunoasterea statutului de fiziokinetoterapeut!! hasty4you hasty4you Buna ziua! Apelez la cunoastintele dumneavoastra, deoarece ma confrunt cu o grava problema. Am terminat Facultatea de Moase si Asistenta Medicala, ... (vezi toată discuția)
Necorelatie intre cor si denumirea functie de pe diploma de licenta anomar_eva anomar_eva Buna ziua, Am o mare nelamurire referitor la ceea ce trebuie sa fac in situatia in care ma gasesc. Descriu putin problema: -am absolvit o facultatea, sistem ... (vezi toată discuția)
Înființare comunitate de balneofiziokinetoterapeuți AndraCh AndraCh Bună seara. Am și eu o rugăminte la voi cei care mă puteți ajuta cu câteva îndrumări. Fac parte dintre absolvenții de ... (vezi toată discuția)