avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acord racordare la coloana de gaz vecin de negasit
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acord racordare la coloana de gaz vecin de negasit

Buna seara!

Ce este de facut daca nu gasesc nicicum vecinul care detine coloana de gaz in scara ? Se poate face ceva ? Mentionez ca el este singurul care are centrala pe scara si nu locuieste nimeni in apartament.

Am gasit numarul lui de telefon am vb odata cu el urma sa na intalnim a doua zi sa-mi semneze acordul dar de atunci nu mai raspunde la telefon ... incerc deja de 2 saptamani ..sun in fiecare zi si nu mai raspunde la tel...

Se mai poate face ceva ?

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: poki , utilizator 22:19, 22 Decembrie 2015
Cred ca doar Regia de gaze va poate spune ce se poate face.
Discutati cu presedintele asociatiei de proprietari si poate gaseste solutia.
AM incercat dar avand in vedere ca nu prea le place ideea ca eu sa-mi pun centrala proprie nu ma ajuta deloc ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor la centrala de apartament monatedys monatedys in cazul in care intr-un condominiu in care toate apartamentele sint proprietate personala si unde exista 16 proprrietari care au instalat centrale de ... (vezi toată discuția)
Cei de la distrigaz au oprit alimetarea cu gaze in tot blocul!!! corinacarstoiu corinacarstoiu Aseara am ajuns, dupa multa vreme, in garsoniera mea. Am intrat in bucatarie si, surpriza: mirosea a gaz. La mufa care porneste din coloana principala (si ... (vezi toată discuția)
Coloana gaz parte comuna + individual Melabella Melabella Buna, Va rog sa ma ajutati cu niste informatii pentru a putea rezolva legal urmatoarea problema. Sunt locatara intr-o scara de 20 de apartamente, avem ... (vezi toată discuția)