avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1269 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Sediu temporar asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Sediu temporar asociatie

Poate o asociatie sa aiba sediu temporar la cabinet de avocat, in baza unui contract de asistenta juridica incheiat in acest sens?

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 04:46, 10 Aprilie 2016
Da, se poate incheia un contract cu un avocat pentru sediul unei societati pentru maxim 1an.
NU, nu este legal, legislatia avocatiala prevede asa ceva numai pentru societati comerciale, si fiind o exceptie, e de stricta interpretare si aplicare, nu se poate pentru nicio alta categorie de persoane juridice...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu ong la un cabinet de avocatura eudia eudia Buna ziua! Am citit pe internet ca in cazul ONG -urilor nu este lgal sa se inchirieze un spatiu la un Cabinet de avocatura pentru sediul social, asa cum ... (vezi toată discuția)
Stabilire temporara sediu social srl la cab de avocat ContSters79137 ContSters79137 Am un client care imi solicita stabilirea temporara a sediul unei SC la sediul cabinetului meu. Aveti idee ce acte imi cere registrul comertului, in afara ... (vezi toată discuția)
Onorariu infiintare asociatie non-profit matei23s matei23s Vreau sa infiintez o asociatie non-profit si m-ar interesa care sunt onorariile cerute de avocati sau de persoana la care apelezi pentru consultanta si pentru ... (vezi toată discuția)