avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Repartizare diferente apa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Repartizare diferente apa

Am si eu o problema cu administratorul blocului si nu stiu cui as putea sa ma adresez.As dori o simpla informatie.

Locuiesc intr-un apartament cu 4 camere,fiind singura trecuta la intretinere ,mi se aduc pierderi de apa in fiecare luna 5,6,7 metri.Nu ma pricep foarte bine dar as vrea sa stiu cum se procedeaza si daca este normal acest lucru.Mi se pare nedrept.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 18:39, 2 Ianuarie 2016
viqua cei de la asociatie v au luat in considerare asa ceva ? foarte bun comentariu , felicitari .
eugarizan a scris:

viqua cei de la asociatie v au luat in considerare asa ceva ? foarte bun comentariu , felicitari .

Multumesc.

Da. Cei de la asoc. au acceptat- nu ar fi avut nici un motiv sa nu o faca. Nu platesc nici o "apa+" decit ce arata apometreul. Intereseul si investitia mea de a consuma economic si asumat este initiativa proprie si daca asoc. de prop. are o problema sa tina pasul cu schimbarile, atunci sigur se ajungea la tribunal si cu schimbari majore.
Initiativa! Trebuie sa vina de la cei interesati.

Ultima modificare: Joi, 31 Decembrie 2015
ContSters371153, utilizator
Pentru ca suntem tot la acest capitol si am lasat sa mai treaca cateva zile din acest an , revin cu urmatoarea intrebare :
- La sfarsitul lunii noiembrie am solicitat presedintelui printr o petitie cu numar de inregistrare sa mi comunice de ce aceste " pierderi " de apa calda la rubrica consum comun nu apar si la cei cu centrale proprii , fiind parte comuna si se pune la cheltuieli pe cota parte indiviza .
Pana acum nu mi s a raspuns trecand peste 30 zile , va rog poate cineva sa anticipeze raspunsul care nu v a veni pentru ca nu doreste sa mi raspunda si la alte petitii anterioare , sau mai bine zis fiind considerat parte comuna , nu trebuie sa participe si cei cu centrale la acestea ? este adevarat ca la consumul de apa rece contribuie cu cota parte care le revine .
Cred ca am fost inteles ce doresc sa intreb .
Cei cu centrale termice nu consuma apa calda si de aceea nu au de ce sa plateasca pierderi.
Ei participa numai la reparatiile la aceste instalatii pentru cota-parte de proprietate.

Consumul de apa nu face parte din cotele de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nereguli consum de apa in bloc. pierderi de cel putin 30mc lunar. adrian_adri adrian_adri Buna ziua. As dori cateva sfaturi in legatura cu o situatie cu care ma confrunt de cateva luni. In fiecare luna, la consumul de apa declarat mi se adauga ... (vezi toată discuția)
Cati litri de apa are voie sa puna asociatia de proprietari in plus fata de consumul real al unui apartament alimacri49 alimacri49 Buna ziua, Asociatia noastra de proprietari pune lunar in plus fata de consumul real al unui ap. cate 500 l de apa/persoana si nu pe ap. Pt.luna dec. a pus ... (vezi toată discuția)
Plata consumurilor de apa rece si calda cu 40% mai mult nsc0 nsc0 Buna seara, Am o problema cu asociatia de locatarii care de mult timp imi trece la intretinere, consumuri de apa rece si calda marite ~ cu 40% fata de cit ... (vezi toată discuția)