alexandruteutisan 
	    	Utilizator

alexandruteutisan 
	    	Utilizator	    

iulianbalan 
	    	Utilizator

iulianbalan 
	    	Utilizator	    

alexandruteutisan 
	    	Utilizator

alexandruteutisan 
	    	Utilizator	    

cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 georgedinradauti	                   

Va salut!Astazi 20/08/2013 am fost la depunera dosarului pt.preschimbare permis auto cat.B eliberat destatul ITALIAN ce se expira pe 29/08/2013!Dosarul ... (vezi toată discuția)
	                    georgedinradauti	                   

Va salut!Astazi 20/08/2013 am fost la depunera dosarului pt.preschimbare permis auto cat.B eliberat destatul ITALIAN ce se expira pe 29/08/2013!Dosarul ... (vezi toată discuția)

adi_alice	                   

Mi-a expirat permisul de conducere preschimbat in Spania. Am depus dosarul pe 25 iulie, am primit o dovada valabila pana pe 18 august, care este expirata azi, ... (vezi toată discuția)
	                    adi_alice	                   

Mi-a expirat permisul de conducere preschimbat in Spania. Am depus dosarul pe 25 iulie, am primit o dovada valabila pana pe 18 august, care este expirata azi, ... (vezi toată discuția)

doru_ragalie	                   

Am depus dosarul pentru preschimbarea permisului auto din permis englezesc in permis romanesc. Am primit dovada pentru circulatie de 30 de zile, iar cand ... (vezi toată discuția)
	                    doru_ragalie	                   

Am depus dosarul pentru preschimbarea permisului auto din permis englezesc in permis romanesc. Am primit dovada pentru circulatie de 30 de zile, iar cand ... (vezi toată discuția)