Buna ziua, cer si eu niste informatii, poate este cineva care ma poate ajuta. Incerc sa zic cat mai explicit si cat mai pe scurt. Impreuna cu sotia sunt de 9 ani, si de doi ani si jumatate casatoriti. De o luna si jumatate ne-am separat ( ea s-a mutat, a plecat ), in urma intalnirii unei dragoste mai mari. De cand o cunosc am inceput sa strangem niste bani, pusi intr-un cont ( eu titular, ea imputernicita ).De cand cu toata povestea, a scos banii din cont cu aproximativ 2-3 saptamani in urma. Intrebarile mele sunt daca pot recupera ceva prin judecata sau bani sunt ca si dusi? pot dovedi ca eu am depus mai multi bani decat ea sau avea vreo importanta ca acest cont este pe numele meu (titular). Prin divort se imparte doar suma depusa de dupa nunta in acel cont? Ma pot folosi de faptul ca eu am ramas fara job chiar in perioada asta sau ca am facut sedinte de psihologie pentru a cere despagubiri morale sau ceva?
Pana la urma cand ati constituit acel cont , in timpul casatoriei sau inainte ?
Pt sumele depuse inaintea casatoriei e interesul ei sa dovedeasca ca sunt si banii ei acolo.
Puteti sa ii pretindeti in instanta suma de bani care credeti ca vi se cuvine.
Pentru sustragerea sumei de bani trebuie sa formulati o plangere penala la politie pentru furt intre soti, in termen de 60 de zile de la savarsirea faptei , altfel se poate interpreta ca suma a fost cheltuita de ambii soti dupa retragere . Oricum solicitati la partaj si suma de bani care considerati ca este a dvs, exclusiv depusa anterior casatoriei si cota parte ce vi se cuvine din bunurile dobandite atat in timpul concubinajului cat si in timpul casatoriei. Mergeti la un cabinet de avocatura pentru ca partajul presupune aspecte care trebuie detaliate .
Concubinaj
paddy
Traiesc cu prietena mea de aproape 1an si jumatate,am un baietel de 6luni cu ea.Intentionez sa ma casatoresc cu ea.Am 2proprietati imobiliare in Bucuresti,una ... (vezi toată discuția)