avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1652 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate DREPT, POLITIE SAU PSIHOLOGIE..... CARE E MAI BUNA????
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

DREPT, POLITIE SAU PSIHOLOGIE..... CARE E MAI BUNA????

BUNA ZIUA.
AS AVEA SI EU O INTREBARE.
CARE FACULTATE DIN URMATOARELE DE MAI JOS ESTE MAI BUNA SI DUPA CARE VEI AVEA UN SERVICIU STABIL , BINE PLATIT SI AVANTAJOS:
1-FACULTATEA DE DREPT
2-FACULTATEA DE PSIHOLOGIE
3-ACADEMIA DE POLITIE.
VA ROG SA DATI RASPUNSURI ARGUMENTATIVE.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:31, 31 Decembrie 2015
Dpdv al stabilitatii si sigurantei, postul de psiholog/ingrijitor intr-un centru de terapie (sau azil de batrani) din vestul Europei mi se pare cea mai buna optiune, comparativ cu jurist sau politist in Romania, unde presiunea psihica este mare raportat la venituri. Desigur, muncile stabile au dezavantajul rutinei si formalismului si nu sunt la indemana oricui.
Interventie moderator
raduvalentin04, te rog sa citesti cu atentie regulamentul forumului:
www.avocatnet.ro/content/tag...

L-ai incalcat pana acum de doua ori:
- ai deschis mai multe topicuri cu acelasi subiect
- ai scris exclusiv cu majuscule.

Nu iti ia mult timp, te ajuta sa te integrezi in comunitate si ne scuteste pe noi, moderatorii, de la actiuni care te-ar putea nemultumi (stergere subiecte etc.)
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se merita sa faci facultatea de drept? AslPls AslPls Probabil o intrebare foarte comuna insa ideea este simpla. Am de ales intre Drept si Academia Navala. Sunt o fire extrovertita, dornica de a invata, eu unul ... (vezi toată discuția)
Sfaturi, va rog! merita sa urmez cursurile facultatii de drept? RuxandraR RuxandraR Buna seara!sunt inca eleva in clasa a 12a si am ales sa dau la facultatea de drept din Bucuresti , pentru ca acolo admiterea din cate am auzit este mai grea si ... (vezi toată discuția)
Avocat sau magistrat? Alina2k Alina2k Buna ziua! Am 17 ani si de foarte mult voiam sa ma interesez de anumite lucruri legate de drept. Am trecut in clasa a11a si de 2 ani pot spune ca sunt fixată ... (vezi toată discuția)