avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cardul de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cardul de sanatate

LA MULTI ANI TUTUROR! eu nu am primit cardul de sanatate deoarece in perioada cand acestea se distribuiau eu nu lucram.din data de 1august 2015 m am angajat si doresc sa mi scost acest card de care am nevoie.trebuie sa merg la casa de sanatate?cum sa procedez?multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:40, 2 Ianuarie 2016
Asiguratii care dintr-un motiv sau altul, nu au intrat in posesia cardurilor de sanatate, se pot adresa Caselor Judetene de Asigurari de Sanatate in raza carora domiciliaza pentru eliberarea acestuia.

Cardurile vor fi eliberate posesorului in baza actului de identitate (copie si original) sau unei persoane imputernicite legal in acest sens in baza actului de identitate (copie si original) al titularului precum si actului de identitate (copie si original) a persoanei imputernicite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eurocard mihaelacic mihaelacic Care este posibilitatea ca un cetatean roman care prezinta la un birou de internari carte de identitate cu cetatenie romana valabila, domiciliu in Romania, ... (vezi toată discuția)
Adeverinta medicala Viovas Viovas Buna ziua! Am o intrebare: angajatorii mai au obligatia de a elibera adeverinte medicale (pentru medicul de familie sau pentru spital) pentru salariatii sai ... (vezi toată discuția)