avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1600 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Probleme remediate în Forum
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Probleme remediate în Forum

Bună seara,

În ultimele ore am înregistrat câteva probleme tehnice datorate numărului mare de oameni care au accesat serverele AvocatNet.ro. Problemele au afectat inclusiv Forumul. Ne pare rău pentru asta.

Acum totul este funcțional și ar trebui sa meargă bine și zilele următoare, indiferent de numărul de oameni care vor încerca să citească AvocatNet.ro.

Seara buna.

Alin
Ultima modificare: Luni, 4 Ianuarie 2016
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:36, 4 Ianuarie 2016
La multi ani !
Intradevar,din jurul pranzului am sesizat imposibilitatea deschiderii topicurilor
Multumim pentru efortul dv continu pentru buna functionare a forumului
La multi ani!
Sanatate si fericire.
Nu stiu daca sa apreciez eforturile sau sa critic.

Cred ca voi aprecia eforturile spre bine, chiar daca sunt si critic cand trebuie, zic eu.

E multa vanzoleala legata de Codul fiscal...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beta.avocatnet.ro - va invitam sa testati Alin Popescu Alin Popescu Tocmai am lansat noua forma a primei pagini. Dupa cum spuneam in trecut, observatiile pe care le primim acum o sa ne ajute sa creionam noua forma a ... (vezi toată discuția)
Cum vi se pare noua imagine avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Am lansat astazi cateva modificari de imagine la Avocatnet.ro. Au aparut casete noi, atat in prima pagina, cat si in Forum. Forumurile recomandate sunt acum ... (vezi toată discuția)
Am relansat avocatnet.ro. cum vi se pare? Roxana Neagu Roxana Neagu Bună ziua tuturor, Astăzi am relansat avocatnet.ro – site-ul nostru are un design nou, este mai atractiv și mai usor de folosit și se încarcă mult ... (vezi toată discuția)