M-am angajat in august 2008 pe postul de referent resurse umane si am lucrat pana in iunie 2009.Acum ca sa-mi inchida cartea de munca cei de de la Itm spun ca trebuie sa semnez alte acte prin care sa mi se schimbe functia pe care am lucrat aproape un an pentru ca nu am diploma de inspector resurse umane. Su mai zis ca de vina ar fi angajatorul. Eu ce pot sa fac in cazul asta pentru ca nu mi se pare normal sa semnez pentru schimbarea functiei, am alta optiune?
Pentru postul de referent RU in COR este prevazut acelasi cod ca si pentru Inspector RU.(342304)
Ar fi mult mai bine daca ati face acel curs. Nici o diploma in plus nu strica si veti invata multe.
Am si eu o nedumerire referitor la COR.
De ce inspector HR este incadrat la grupa principala 3 si nu necesita studii superioare, iar inspector protectia muncii este incadrat la studii superioare?
La firmele particulare marea majoritate a inspectorilor de protectia muncii au un cursulet
(din care , contrar incadrarii COR si conditiei de a avea st.sup., li se elibereaza Diploma/Certificat - inspector p.m.),
au doar liceul si se numesc inspectori de protectia muncii ca si cum ar avea st.sup, codul COR fiind incadrat la grupa 2 daca nu ma insel.