avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantii drujbe Stihl
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantii drujbe Stihl

buna ziua am si eu o intrebare am cumparat o drujba sthill acum 6 luni si mi sa stricat pistonul si segmentii (motorul) care este in garantie am duso inapoi la ei pentru reparatii acum o luna am tot sunat sa vad daca e gata si am primit un raspuns socant mi-a zis ca e in garantie dar nu vor sa-mi aprobe garantia pentru ca costa prea mult si ca mi-o repara doar contra cost atunci eu pt ce mai am garantia i-am intrebat la care nu am primit nici un raspuns si mi-au inchis telefonul. acum as vrea sa stiu pot sa-i dau in judecata sau sa sun la protectia consumatorului am dat pe drujba 4000 lei si nu mi-ar conveni sa platesc segmentatul, segmentii, pistonul care ar fi vreo 1000 lei sau mai mult si care este in garantie multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Dorobantu Ionut , utilizator 12:54, 7 Februarie 2018
Am si nu u o întrebare cum se greaza drujba la butoanele L si H ca ca sa taieaibine si sa aibe. Atunci cand al baci în lemn sa si piardă

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara,in urma cu o luna am cumpărat o mașina de la un ... bocanceag@gmail.com bocanceag@gmail.com Buna seara,in urma cu o luna am cumpărat o mașina de la un dealer auto,dupa 1 luna de zile mașina s-a defectat,de vina ar fi motorul, piston topit,bucati ... (vezi toată discuția)
Ajutor anarhy anarhy va rog ajutati-ma sunt asociat intr-o firma cu inca o persoana 50-50 amandoi administratori de 1 an de zile am convenit sa ne despartim urmand ca el sa isi ... (vezi toată discuția)
Problema achizitie bun folosit Alex5544 Alex5544 Salut, Prin aceasta metoda va cer si eu ajutorul pentru urmatoarea poveste: Pe data de 9 August 2014 am fost la un Baiat in Pitesti pentru a achizitiona ... (vezi toată discuția)