avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice caiet sarcini lucrari constructii
Discuție deschisă în Achiziţii publice

caiet sarcini lucrari constructii

O societate comerciala (privata) doreste sa dezafecteze o zona ocupata de constructii si instalatii, urmand ca pe terenul ramas liber sa se construiasca altceva. Pentru aceasta, societatea ar urma sa angajeze un constructor prin licitatie.
1. ce tip de licitatie se foloseste in acest caz pentru alegerea constructorului?
2. cine intocmeste caietul de sarcini si ce capitole obligatorii ar trebui sa contina acesta?
3. care este actul normativ care reglementeaza continutul acestui caiet de sarcini?
4. care este raspunderea departamentului juridic (al societatii beneficiare) si ce capitole trebuie sa urmareasca sau sa intocmeasca, in mod direct?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 16:44, 29 Iulie 2009
Da pentru cele cesunt prin lege definite autoritati publice sigur ca este obligatorie aplicarea OUG 34/2006, HG 925/2006, dar nimc nu impiedica ca si alte entitati juridice sa se foloseasca de ele, pentru mai multa transparenta etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate comerciala cu capital privat sabinna sabinna O societate comerciala cu capital privat vrea sa organizeze o licitatie pentru executia unor lucrari. Care este procedura de licitatie, in baza carei legi ... (vezi toată discuția)
Un novice in achizitii publice!contestatie caiet sarcini??? nicusorilinca nicusorilinca buna ziua recunosc sunt incepator in acest domeniu interesant-achizitiile publice vreau sa ma lamuriti si pe mine, se poate face contestatie la caietul de ... (vezi toată discuția)
Licitatii publice dragos-hirnia dragos-hirnia Buna ziua, as vrea sa stiu si eu, unde pot gasi un model de oferta pentru prestari servicii pentru o licitatie publica. reprezint o societate nou infiintata si ... (vezi toată discuția)