avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vanzare cumparare masina de pe firma catre persoana ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vanzare cumparare masina de pe firma catre persoana fizica

buna seara, care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez daca vreau sa vand masina persoana juridica catre o persoana fizica?

se intocmeste si o factura ? si daca da , pot sa trec o valoare minima ?

referitor la RCA care doar ce a fost reinnoit de catre persoana juridica pe o perioada de 6 luni, mai ramane valabila dupa realizare vanzarii ?

va multumesc !
Cel mai recent răspuns: cosmin1987 , utilizator 17:05, 1 Noiembrie 2010
Puteti discuta cu brokerul fiindca ii va fi mai simplu de ajuns exact la cei care au puterea de decizie din partea asiguratorului.:)
merci frumos pt rapunsuri !
Buna ziua. In legatura cu acest subiect as avea si eu o intrebare. Daca eu vreau sa achizitionez o masina de la o persoana juridica care a valorat 18.000 de euro si dupa 1 an dupa ce are si un act aditional de la un service auto ca este deteriorata si imi face factura pe 1500 de euro sa zicem eu ca persoana fizica as putea avea vreun gen de problema? adica daca el va fi sa zic controlat de fisc sau ceva de genul asta ptr ca valoarea facturii este prea mica eu ca persoana fizica as avea ceva de suferit? gen sa fiu chemat la procese sau faptu ca am fost de buna stiinta si am stiut ca in factura trebuie sa fie o valoarea mai mare? care ar fi riscurile daca exista. Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amortizare utilaje gabi1 gabi1 Buna seara, As dori sa stiu daca exista o modalitate de a casa utilaje uzate moral , dar care nu sunt amortizate integral.Va multumesc,o seara buna. (vezi toată discuția)
Scoatere din folosinta mijloace fixe emanuela73 emanuela73 ma poate ajuta cineva cu documentatie privind regimul de scoatere din folosinta a mijloacelor fixe? regulile de casare obiecte de inventar?pentru mijloacele ... (vezi toată discuția)
Scoaterea din functiune a mijloacelor fixe popyaly_cry popyaly_cry Buna ziua. Pentru scoaterea din functiune a mijloacelor fixe si apoi valorificarea prin dezmembrare, vanzare... etc este necesara conform legii hotararea ... (vezi toată discuția)