avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... cadastru
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

cadastru

se poate face o vanzare a unui apartament fara cadastru? certificat cadastral/ certificat fiscal sunt doua lucruri diferite?
Cel mai recent răspuns: edyflo , utilizator 15:42, 7 Ianuarie 2016
1. NU
2. DA
Nu este posibila vanzare-cumparare fara cadastru si intabulare la Cartea Funciara.
Certificatul cadastral si certificatul fiscal sunt diferite,certificatul cadastral il elibereaza Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara(OCPI)iar certificatul fiscal organul fiscal in raza caruia este situat imobilul si arata daca sunt achitate la zi, catre stat,taxele si impozitele care privesc imobilul respectiv.
deci la cartea funciara este atasat cadastru si intabularea? certificatul fiscal se poate elibera fara cadastru si intabulare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte vanzare imobil adighe adighe Buna ziua si bine v-am gasit, Doresc sa vand un imobil proprietate personala, dar singurele acte pe care le am sunt contractul de vanzare-cumparare intre ... (vezi toată discuția)
Lipsa dosar cadastral mireamirela mireamirela Buna ziua! Cum se poate proceda pentru vanzarea unui apartament, pentru care dreptul de proprietate este deja intabulat in cartea funciara colectiva si ... (vezi toată discuția)
Renuntare "conventie de constituire a unui drept de habitatie viagera" valy_ungur valy_ungur [b]Buna ziua, In urma cu aproximativ patru luni am incheiat un contract cu o persoana : CONVENTIE DE CONSTITUIRE A UNUI DREPT DE HABITATIE VIAGERA ... (vezi toată discuția)