avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozite locuinta
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozite locuinta

Buna ziua,
va rog sa ma lamuriti asupra unei situatii. Tatal meu are handicap locomotor gr. II accentuat si conform legii 448/2000 beneficiaza de scutirea impozitului pe locuinta, auto etc.
Intrebarea este daca asupra unui teren din alta localitate beneficiaza de aceiasi scutire
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 17:06, 7 Ianuarie 2016
Buna ziua,
Beneficiaza de scutire DOAR pentru O PROPRIETATE nu pentru 2.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare si taxa auto - persoana cu handicap vitan_diana vitan_diana Sunt persoana cu handicap de vedere accentuat, nedetinatoare de permis auto. Dorim sa ne achizitionam un autoturism, autoturism ce dorim sa il inmatriculam pe ... (vezi toată discuția)
Drepturi persoane cu handicap costy_generalu costy_generalu Am i intretinere fata mea care a implinit 18 ani si este persoana cu handicap accentuat.dupa 12 ani de gr 1 la majorat au constatat domnii de la comisie ca sa ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap, beneficiaza de reducerea impozitului pentru locuinta ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea si eu o intrebare, daca ma poate lamuri cineva: Am o ruda care are un copil incadrat in gradul 2 de invaliditate, handicap accentuat, are si ... (vezi toată discuția)