avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Credit de nevoi personale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Credit de nevoi personale

Buna seara!
Imi cer scuze daca subiectul a mai fost discutat.
Am un credit de nevoi personale de 20000 euro, fara giranti, fara garantii
De 2 ani de cand am creditul, cu dobanda variabila, rata a crescu o singura data, fara a scadea asa cum a sczut dob de referinta. Acum vreau sa le trimit o notificare prin care sa le cer revizuirea dobanzii si diminuarea unui comision de risc care este de 60 euro/luna. Am fost la banaca sa vorbesc si ridicau din umeri. Pt refinanatare (pt a beneficia de o dob ma mica) nu mai indeplinesc conditiile, deci platesc un credit pt care nu indeplinesc conditiile. Nu detin bunuri imobile sau mobile.
intrebari:
1. Notificarea poate fi trimisa de mine sau trebuie printr-un avocat
2. in cazul in care nu raspund favorabil la ce le solicit prin notificare si nu le mai platesc ce se intampla? (poprire pe salariu? cat? si asta se intampla printr-un proces in instanta?)
Cel mai recent răspuns: marianch , utilizator 09:05, 28 Iulie 2009
Buna seara,

Contractul de credit este esential in a putea da curs intrebarilor dumneavoastra.

Redactati capitolul in care sunt specificate litigiile.

Notificarea se trimite :
-se depune la banca cu numar de inregistrare sau pe posta (scrisoare cu valoare);
-subiectul din notificare trebuie conceput cu atentie si justificat cu documente actualizate.

O seara excelenta,

Rozalia Ghiuleanu
multumesc .... si totusi intrebarile de la punctul 2 ......
Cu tot respectul cititi punctul 1.unde am scris ce trebuie sa cunoastem pentru a raspunde la punctul 2.al dumneavoastra.

O seara excelenta,

Rozalia Ghiuleanu
roza_roza414 a scris:

Cu tot respectul cititi punctul 1.unde am scris ce trebuie sa cunoastem pentru a raspunde la punctul 2.al dumneavoastra.

O seara excelenta,

Rozalia Ghiuleanu

Multumesc f mult , am citi pct. 1 ..... nu mi se rapunde pozitiv la notificare .. ajung in instanta ... pierd .... si aici sunt intrebarile de la punctul 1. Am crezut ca ceva mai simplu ... si la pct. 1 nu ati scris ce trebuie sa cunoastem ci cum treb sa trimit notificarea .. eu asa am citit..
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar pompiliairina pompiliairina Am conractat un credit cu ipoteca in suma de 54200 chf. Nu am mai platit rata de 2 luni. Daca nu platesc , cei de la banca au spus ca ma vor executa silit. Ce ... (vezi toată discuția)
Incadrare in programul prima casa yonutz1_22 yonutz1_22 Buna ziua, Suntem o familie de tineri casatoriti interesati de programul prima casa. In 2006 sotia a cumparat o locuinta prin credit potecar, noi nefiind ... (vezi toată discuția)
Conditii acordare credit prin programul prima casa MMV MMV Salutare, un prieten ar dori sa acceseze un credit ipotecar prin programul Prima casa insa in anul 1995 dupa moartea unuia dintre parinti a fost facut un act ... (vezi toată discuția)