avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Refuz imbarcare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Refuz imbarcare

Buna ziua!
Compania de zbor Wizz air,mi-a refuzat imbarcarea in avion,datorita faptului ca ''miroseam a alcool''.Am consumat alcool limitat,de frica zborului,este adevarat.Dar este normal cum au procedat dansii,in conditiile in care se ofera alcool pasagerilor chiar in avion? nu mi-au pus etilotest,au considerat pur si simplu ca nu ma pot imbarca...
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 16:42, 9 Ianuarie 2016
Din punct de vedere legal au acest drept. Daca e normal sau nu este o chestiune subiectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare zbor wizz air Helena21 Helena21 Buna ziua. În data de 11.03.2018 am cumpărat un bilet de avion dus-întors pe ruta Bucureşti-Lisabona, pentru perioada 24.05.2018-29.05.2018. În data de ... (vezi toată discuția)
Rambursare cost bilete de avion. buna ziua. in luna februarie 2020 am cumparat 2 bilete de avion ... Sanosimproconsult Sanosimproconsult Buna ziua. In luna februarie 2020 am cumparat 2 bilete de avion de la compania Blue Air cu destinatia Londra. In urma instituirii starii de urgenta zborul a ... (vezi toată discuția)